21-diner Steven

DEK

Geachte bezoeker,

Hartelijk welkom op de website van Herenvloot Dek.
Herenvloot Dek is een Herendispuut van A.S.Z.V. Orionis. Sinds 17 februari 2005 streven wij er naar de meest actieve, gekste, eigenwijste maar vooral hardst zeilende vloot van Orionis te zijn, en dat allemaal onder het genot van (veel) bier!!!

In 2005 zijn wij begonnen met 10 man en we zijn ondertussen uitgegroeid tot een respectabele 39 man, waarvan inmiddels 24 reunisten. Bij ons vindt u de man van adel, het straatschoffie, de bankier, de levensgenieter, de econoom, de filosoof, de salonsocialist, de bourgondier, de liberaal, maar ook de toekomstige PVDA coryfee.

Wat hen bindt is een uitzinnige overtuiging dat het leven met een uitbundige vreugde gevierd moet worden!

Wij streven er het hele jaar naar om mooie activiteiten te organiseren ter verrijking van onze studententijd. Wij zijn er heilig van overtuigd dat het de hoogste mate van civilisatie is om te weten wanneer je je losjes kunt gedragen; Zo borrelen we elke week, belanden we daarbij soms in het buitenland (waarbij een enkeling op motorkappen voorbij komt na een whiskeyfestival), hebben we een dispuutsboot waarmee elke mooie dag van het jaar gevaren wordt, zijn er op elk weekend van Orionis een groot aantal Dekkers aanwezig( als smaakmakers), worden er mooie inauguratieweekenden voor de nieuwe leden georganiseerd, heeft het collectief op de een of andere manier de neiging heuvels te bedwingen op mountainbikes, staan er weer mooie plannen klaar om verwezenlijkt te worden en vinden wij niets mooier dan over het water te knallen in een trapeze om vervolgens heerlijke goudgele pretcilinders weg te tikken.
Ook het afgelopen jaar hebben wij weer 4 eigenzinnige en eigenwijze heren mogen verwelkomen die willen leven naar de filosofie van Herenvloot Dek.

Volg niet de massa, maar leef je eigen leven!

DEK HOOGH!